Velkommen til hjelpesidene

Her kan du få hjelp enten du ikke finner frem på speiderprogram.no, ikke forstår programmet, eller trenger hjelp til organiseringen av arbeidet i speidergruppen.

Det er to måter å finne aktiviteter på:

 

1. Skriv et ord i søkefeltet øverst på siden, og trykk Enter/linjeskift. Da får du opp en side med flere søkevalg, hvor du blant annet kan søke på emner. Hvis du velger å søke på aktiviteter, kan du nå for eksempel få opp en liste med alle leker og konkurranser.

 

2. Velg arbeidsgren i menyen øverst på siden ved å føre muspekeren over slik at fargen skifter, og trykk. (Dersom dette ikke fungerer kan du i adressefeltet i nettleseren skrive inn /no/Oppdager etter speiderprogram.no, hvis du vil se på programmet for Oppdager.) Nå kommer du til forsiden på arbeidsgrenen. For å komme videre herfra må du velge et merke i menyen helt til venstre på skjermen ved å trykke på et av ordene som står listet opp. Nå kommer du til forsiden på merket, og kan fritt trykke på ulike aktiviteter i aktivitetsmenyen, eller velge et annet merke i menyen helt til venstre.

Det kan være feil både med den tekniske løsningen og med innholdet på siden. Ta isåfall kontakt med forbundskontoret med en gang, slik at vi kan få rettet på feilene.

 

Innholdet på disse sidene er også tilgjengelig i trykket format, og kjøpes på www.speiderbutikken.no. Det er utarbeidet medlemsbok til speiderne som heter Mitt speiderliv. Denne kjøpes også i Speiderbutikken.

  

Mer hjelp:

 

> Om programmet

 

> Draktreglement (hvor ulike merker skal være på speiderskjorten)
  
> Aktiviteter og symboler

 

> Organisering av speiderarbeidet
  
> Ofte stilte spørsmål